Senden Önce Senden Sonra - Teoman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Senden Önce Senden Sonra - Teoman

Em 
Bu çiilik çiiliia dalgalar
     D
Ve hüzünlü güzel martilar
     Em
Rüzgara çarpip çarpip gelip
    Bm
Doluyorlar kalbime

     Em
Yalnizim uçurum kiyisinda
  D
Hayat ve ölüm arasinda
      Em
Tüm hayatim akip geçiyor
    Bm
Ayaklarimin altinda

B7         C
Daha kaç vücut gerekli
B7      C        Em
Benim seni unutmama

Em                 B7      )
Senden önce senden sonra   ) 
Am                 Em      )
Senden önce senden sonra   )
                       D   ) 2
Daha kaç vücut gerek bana  )
B7               Em        )
Benim seni unutmama        )

 solo... Em D Am B7-Em 
         Em D Am B7-Em

TEKRAR

Söyleyen : Teoman - Bu gitar akoru 6880 kez okundu

Teoman şarkıları

+ Aik Kirintilari
+ Ayna
+ Bazi Yalanlar
+ Bir Damla Gözyaii
+ Buruk Aci
+ Dedi Annem
+ Doktor
+ Dui
+ Dursun Dünya
+ Düien Bir Yaprak
+ Dünya
+ Gemiler
+ Gündüz Tarifesi
+ Güzel Bir Gün
+ Gökdelenler
+ Gönülçelen
+ Hayalperest
+ Hepsi Bir Ya Sonunda
+ Hergün Aradiysam
+ Hiç Kimse Bilmez
+ insanlar
+ istanbul'da Sonbahar
+ istanbul\'da Sonbahar
+ istasyon insanlari
+ Kardelen
+ Kiiisel Biriey
+ Kiskançlik
+ Kupa Kizi Sinek Valesi
+ Kupa Kizi ve Sinek Valesi
+ Mavi
+ Mektup
+ Mevsim Rüzgarlari
+ Motosikletli Kiz
+ Ne Ekmek Ne De Su
+ Nefes Nefese
+ O
+ O Yaz
+ Oiul
+ Onyedi
+ Papatya
+ Paramparça
+ Rapsodi istanbul
+ Renkli Rüyalar Oteli
+ Resimdeki Gözyailari
+ Rüzgar Gülü
+ Saat 03:00
+ Sen Benim Olmasan da
+ Senden Önce Senden Sonra
+ Sessiz Eller
+ Sevdim Seni Bir Kere
+ Soluk Soluia
+ Sonbahar Rüzgarlari
+ Sonbahar_rüzgarlari
+ Sus Konuima
+ Sus Konusma
+ Sürpriz
+ Teoman
+ Terlemeden Seviienler
+ Tuzak
+ Uykusuz Her Gece
+ Vur Sen Beni
+ Yaimur
+ Yarindan Banane
+ Yazgi
+ Yollar
+ Zamparanin Ölümü
+ Zamparanin Ölümü II