Güzel Bir Gün - Teoman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Güzel Bir Gün - Teoman

Cm        Fm
Suç yok suçlu yok
G               Cm
Hayat böyle anladim
Cm       Fm
Aik yok artik yok
G               Cm
Ama zamanla aliitim

Fm                 Cm
Senle ben hep böyle kalacaiiz
Fm                Cm
Gitgide eriyip yok olacaiiz
G        Cm
Yavai yavai

Cm
Sorma neden niçin
Fm
Heriey yalnizliktan
G#                Cm            G
Bak bak bak bak güzel bir gün ölmek için

Cm        Fm
Düi yok gerçek yok
G               Cm
Bak sonunda anladim
Cm      Fm
Yaz yok kii yok
G                  Cm
Artik zamani kariitirdim

Söyleyen : Teoman - Bu gitar akoru 3636 kez okundu

Teoman şarkıları

+ Aik Kirintilari
+ Ayna
+ Bazi Yalanlar
+ Bir Damla Gözyaii
+ Buruk Aci
+ Dedi Annem
+ Doktor
+ Dui
+ Dursun Dünya
+ Düien Bir Yaprak
+ Dünya
+ Gemiler
+ Gündüz Tarifesi
+ Güzel Bir Gün
+ Gökdelenler
+ Gönülçelen
+ Hayalperest
+ Hepsi Bir Ya Sonunda
+ Hergün Aradiysam
+ Hiç Kimse Bilmez
+ insanlar
+ istanbul'da Sonbahar
+ istanbul\'da Sonbahar
+ istasyon insanlari
+ Kardelen
+ Kiiisel Biriey
+ Kiskançlik
+ Kupa Kizi Sinek Valesi
+ Kupa Kizi ve Sinek Valesi
+ Mavi
+ Mektup
+ Mevsim Rüzgarlari
+ Motosikletli Kiz
+ Ne Ekmek Ne De Su
+ Nefes Nefese
+ O
+ O Yaz
+ Oiul
+ Onyedi
+ Papatya
+ Paramparça
+ Rapsodi istanbul
+ Renkli Rüyalar Oteli
+ Resimdeki Gözyailari
+ Rüzgar Gülü
+ Saat 03:00
+ Sen Benim Olmasan da
+ Senden Önce Senden Sonra
+ Sessiz Eller
+ Sevdim Seni Bir Kere
+ Soluk Soluia
+ Sonbahar Rüzgarlari
+ Sonbahar_rüzgarlari
+ Sus Konuima
+ Sus Konusma
+ Sürpriz
+ Teoman
+ Terlemeden Seviienler
+ Tuzak
+ Uykusuz Her Gece
+ Vur Sen Beni
+ Yaimur
+ Yarindan Banane
+ Yazgi
+ Yollar
+ Zamparanin Ölümü
+ Zamparanin Ölümü II

+ Çareler Çaresiz ( 81039 )
+ Bu Kez Anladim ( 66047 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48847 )
+ Zor ( 46891 )
+ Damla Damla ( 45873 )
+ Söz Vermiitin ( 45525 )
+ Ankara ( 45256 )
+ Git ( 41203 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40398 )