Beyaz Gülüm - Temmuz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beyaz Gülüm - Temmuz

Temmuz - beyaz gülüm
 Am          Bb           Am          B B
Sevgimiz yalanmiydi ne kolay söylüyorsun
Dm            C       Bb         Am
Kisa bir romanmiydi bitti diyorsun
Dm              C      Bb      Am
Harcanan zamanmiydi iimdi gidiyorsun
Am           Bb       Am          Bb
Son defa sarilarak mutluluk diliyorsun
Dm        C         Bb        Am
Hayata darilarak ölürüm biliyorsun
Dm         C     Bb          Am
Canimi da alarak iite gidiyorsun

                                                          -
      -
Am
Gitme gitme beyaz
Gülüm
Dm                     C
Gitme etme bana zulüm etme                              n
                   Bb
Ayriliiin ölüm  gitme
      Gm       Am
Ne olur terketme

                                                          -
        -
Am            Bb       Am       Bb
Küllenmez közlerimin içinde eriyorum
Dm            C       Bb             Am
Kahreden sözlerinin sirri ne bilmiyorum
Dm               C           Bb     Am
Aklimdan gözlerinin rengini silmiyorum
Am         Bb        Am            Bb
Gönlümü avutamam umutsuz bekliyorum
Dm        C         Bb        Am
Hasreti unutamam ölmeden gidiyorum
Dm           C    Bb             Am
Unutmam unutamam seni çok seviyorum

                                                          -

Am
Solma solma beyaz gülüm
Dm                     C
Solma yalvaririm elin olma
                Bb
Diken içinde kaybolma
        Gm      Am
Ne olursun solma

Söyleyen : Temmuz - Bu gitar akoru 2801 kez okundu

Temmuz şarkıları

+ Beyaz Gülüm

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52340 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46362 )
+ Söz Vermiitin ( 45942 )
+ Ankara ( 45655 )
+ Git ( 41560 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40834 )