Sorma Kalbim - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sorma Kalbim - Tarkan

Kapo 1

Em                Am
Sen önce tani bil kendini
Am       G
Saril da kalbine 
F          Em
Sonra beni sev dedi
Em               Am
Hepimiz yalniziz bu yolda
Am            G
Hayat denilen oyunda
F              Em          Dm
Önce seni sonra beni bul dedi
Em                   Am
Kirilma yapma kalbim darilma 
Am               G
Nedeni var her ieyin
F              Em
Suçlu sorumlu arama
Em                 Am
Sorma sorma kalbim sorma
Am              G 
Bilirsin sen aslinda 
F               Em
Yok ki kaybeden aikta
Em            Am
içime süzülür gizlice 
Am        G
Mahsun gözyailarim
F          Em             Dm
Sessiz kalirim hakli gidiiine
Em                Am
Dedi ki yalniziz bu yolda
Am           G
Ömür denilen rüyada 
F                 Em           Dm
Sen sen ol tutsak etme aiki zamana

NAKARAT X2

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 2270 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde