iimarik - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iimarik - Tarkan

Am
Takmii koluna elin adamini
                          Em G
Beni orta yerimden çatlatiyor
Am
Aizinda sakizi iiiirip iiiirip
                   Em-g
Arsiz arsiz patlatiyor

Am
Belkide bu yüzden vuruldum
                  Dm
Sahibin olamadim yar
Am
Siiar mi erkekliie seni iimarik
              Em g
Deiiiti mi bu dünya

Am
Çekmii kaiina gözüne sürme
                         Em-g
Dudaklar kipkirmizi kiritiyor
Am
Bide kariima geçmii  utanmasi yok
                    Em-g
inadima inadima siritiyor

Am
Biz böylemi gördük babamizdan
                 Dm
Elegüne rezil olduk
Am
Yeni adet gelmii eski köye  vah
              Em-g
Dostlar mahvolduk

Am
Seni gidi findik kiran
Am                 G  Am
Yilani deliiinden  çikaran
Am
Kaderim püsküllü belam
G        Am
Yakalarsam .......

Am              G Am
Ocaiina düitüm yavru
Am              G Em
Kucaiina düitüm yavru
Am              G Am
Sicaiina düitüm yavru
Am
El amaaaan..

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 2520 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde

+ Zor ( 47491 )
+ Damla Damla ( 46677 )
+ Söz Vermiitin ( 46160 )
+ Ankara ( 45907 )