Salina Salina Sinsice - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Salina Salina Sinsice - Tarkan

Am F Dm Am

Am
Siradan bir aksamüstü durgun bir pazar günüydü
       E
Ben bedbaht dolanirken aylak aylak
     Am
Olan oldu aniden

Bir telas sardi mahalleyi

Böylesini gözler hiç görmedi
     E
Tutuldum bu afet bir içim su
    Am
Allahim rüya mi bui

  ( Sen basa bela dilber   )
  (        F               )
  ( Her derde deva esmer   )
A (        Dm              ) 2
  ( Salina salina sinsice  )
  (        E               )
  ( Girdin kanima gizlice  )

  ( Am
  ( Belindeki kemer olayim
  ( F
  ( Saçindaki toka olayim
  (          Dm
  ( Nefesin olup içine dolayim
  (    Am
  ( Ez geç yürüdügün yollar olayim
B ( 
  ( Am
  ( Belindeki kemer olayim
  ( F
  ( Saçindaki toka olayim
  (          Dm
  ( Nefesin olup içine dolayim
  (   Am
  ( Iste kölen olayim

Am F Dm Am    F Dm Am

         E              Am
Sensiz geçen günlere düsman oldum
       E                     Am
Bittim mahvoldum yar deli gönlüm tarumar
        E           Am
Uzat elini ask yolunda kayboldum
          E             B7       E
Düstüm dillere bir ümit ver eriyorum yar

TEKRAR A

TEKRAR B

E Am E Am Dm Am Bm E

TEKRAR B

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 2616 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde

+ Damla Damla ( 46836 )