Kuzu Kuzu - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kuzu Kuzu - Tarkan

Em                        Am
Bak kirildi kolum kanadim

Olmadi tutunamadim

Zor 
C
Yokluiun çok zor
       Em
Aliiamadim

Em
Vur, vur bu akilsiz baii
  Am
Duvarlara tailara vur

Sevabina
                 Em
Sonra affet, gel bas bairima

         B7
Süzüldüm eridim sensiz olamadim

Em
iite kuzu kuzu geldim

Dilediiince kapandim dizlerine
   B7                    Am
Bu kez gururumu ateie verdim

Yaktim da geldim

Em
ister al ister öp beni

Ama önce dinle bak gözlerime
B7
inan bu defa
    Am
Anladim durumu (bil), tövbeler ettim.

*

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 2455 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde

+ Ankara ( 45689 )