Gülümse Kaderine - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gülümse Kaderine - Tarkan

intro: Em-Bm-C-Am-D-Em

Em
Deier mi hiçi
Bm  Em         Bm     Em
Boi yere küsme düilerine
Em          Bm     Em
inan onunda yanina kalmaz
Em       Bm      Em
Birak gitsin üzülme
Em    C         Bm    Em
Hayat sevenleri korur ateie atmaz
Em      Bm    Em
Gülümse kaderine

Em                                   Bm       )
Yak bütün fotoiraflari ona ait bütün eiyalari )
                   C                          ) nakarat
Bu gece ümitlerini al koynuna                 ) *2
Am                D        Bm                 )
Gün doimadan unut insafsisizi                 )

Em       Bm      D           Em
Oooooo - oooooo  unut insafsizi

Em
Kader buluiturdu
Bm       Em      Bm       Em
Kader ayitdi o aika inanmadi
Em                Bm        Em
Sil göz yailarini sakin ailama
Em   Bm       Em
O aikinla oynadi
Em    C         Bm     Em
Hayat sevenleri korur ateie atmaz
Em      Bm       Em
Gülüm sana kiyamadi

Söz-müzik:tarkan tevetoilu

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 2779 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )