Gül Döktüm Yollarina - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gül Döktüm Yollarina - Tarkan

E                     A
Gözlerinden okunuyor, beni seviyorsun
B                          E
Sözlerin seni ele veriyor, sen de istiyorsun
                                A
Eninde sonunda benim olacaksin, hadi naz yapma
B                              E
Sevgiyi aski bende bulacaksin, yabana atma

  ( E               B   A                E
  ( Biktirma usandirma, yeter beni kizdirma
  ( A                E   B                  E
  ( Gel artik kollarima, gül döktüm yollarina
  ( 
  (                      E           )
A ( Gel gündüzle gece olalim         )
  (                B                 )
  ( Gel gökyüzünde yildiz olalim     )
  (                                  ) 2
  ( Seninle mutlu yarinlara kosalim  )
  (             E                    )
  ( Gel beraber mesut olalim         )

E                           A
Geçmiyor ki sensiz geceler, rüyalar yetmiyor
B                             E
Isyan ediyor içimde sevgiler, sabrim tükeniyor
                                A
Eninde sonunda benim olacaksin, hadi naz yapma
B                              E
Sevgiyi aski bende bulacaksin, yabana atma

TEKRAR A

F#
Gel gündüzle gece olalim
               C#
Gel gökyüzünde yildiz olalim

Seninle mutlu yarinlara kosalim
            F#
Gel beraber mesut olalim

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 4939 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )