Gitti Gideli - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gitti Gideli - Tarkan

Gm#	       F#     Cm7#	 Gm#
Vazgeç,direnme kalbim Vazgeç,bekleme
	F#	Cm7  	      Gm#
Sesini duyan yok boia sitem etme
	    F#    Cm7#
Unut onun gibi unut sende
Gm#  F#  Cm7 Gm#
Oooo Oooo

Gm#
Kaç kez denedim 
	   F#	Cm7#
Seni silmeyi bir kalemde
    Gm#
Ne çare
	  F#	Cm7#	      Gm#
Kaç kez öldüm o uykusuz gecelerde
	F#	 Cm7#		
Anilarla avundum senelerce
Gm#  F#  Cm7# Gm#
Oooo Oooo

Gm#
Hep baiucumda hala 
F#	        Cm7#
Saklarim her sözü vurgun o satirlari
Gm#		F#
Yok yirtip atamadim hayir yakamadim
   Gm7#
O mektubu   birakip gitti gideli

Gm# F#  Cm7# Gm#
        Ne aradi ne sordu
Gm# F#  Cm7# Gm#
        Vefasiz uyuttu beni
Gm# F#  Cm7# Gm#
        Buralarda zaman durdu
Gm# F#  Cm7# Gm# Cm7# Gm#
        Ah dönmedi unuttu beni
Gm#	            F#     Cm7#	          Gm#
Bir sabah alip seni benden gittin bu diyardan
	F#       Cm7       Gm#
Hazin bir mektup yadigar kalan
	F#    Cm7#
Senden bana son hatiran
Gm#  F#  Cm7 Gm#
Oooo Oooo

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 2653 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde

+ Damla Damla ( 46416 )
+ Söz Vermiitin ( 45979 )
+ Ankara ( 45687 )
+ Git ( 41592 )