Beni Anlama - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Anlama - Tarkan

     Am     Dm
Beni sev de sev de anlama
   F             E
Dokun hisset N'olur sorgulama
   Am           Dm
Sakin sakin beni yargilama
   F             E
Yapma deiiitirmeye çaliima
A                                  E
Aaaaaah vazgeçme arzula sev okia beni

Üzme n'olur üzme
  Am                  Dm
Ele geçirmeye çaliima hiç böyle beni
E                      Am
Sen bana ben sana benzersek ne olur
  Am                        Dm
Nasil dayanir ki aik bu kadar ayniliia
   E                    Am
Beni neden sevdiiini hatirla ne olur
   F            Am        E        A
O ilk günler nasil da aikla seviiirdik
     *       *        *         * 
     Am       G         Em        F
Aik incelik ister canim hoyrat olma         )
       Dm         G       Dm         Am
Beni böyle sev deiiitirme boi ver anlama    )Nakarat
     Am           G           Em        F
Bir güç savaii deiil bu kendi haline birak  )
 Dm         G         Dm         Am
Galibi yoktur ki hiç aik bu unutma          )

                C
Aik bu aik olacak 

Sen izin verirsen 
         C
Yaianacaak  ooOoo...

NAKARAT.....

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 2472 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde

+ Çareler Çaresiz ( 81603 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49303 )
+ Zor ( 47333 )
+ Damla Damla ( 46480 )
+ Söz Vermiitin ( 46023 )
+ Ankara ( 45741 )
+ Git ( 41629 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40944 )