Ay - Tarkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ay - Tarkan

intro:Em-G-A Em-G-F# )2

Em          G   A      Em         G-F#
Ah bi bilse ne adaklar adadim aikina
Em          G       A       Em G-F#
Soldu renklerim eskidim uiruna
Em           D            Em        D
Gökyüzüne yazdim adini binlerce yildizla
  Em            D          B
Aldirmadi gülüp geçti çairima
      Em
Göze aldim dailari deldim
D                   Bm        
Çölleri denizleri aitim geldim
D    Em        D         B
Ah nafile bakmadi gözyaiima
Em G  A     Em  G-F#
Ay ay kahroldum
     Em            G   A    Em  G-F#
Düie kalka peiinde maskara oldum
Em G  A     Em  G-F#
Ay ay unutuldum
      Em          G    A     Em  G-F#
Karda kiita kurda kuia yem oldum
Em           D            Em        D
Gökyüzüne yazdim adini binlerce yildizla
  Em            D          B
Aldirmadi gülüp geçti çairima
Em
Yanarim sana emeklerime
Bm
Yanarim ah yanarim
D
Ne fayda dönüiü yok
      Em         D
Yazik uçtu gitti yillarim
     Bm               C      Bm
Ne çikar iimdi dönsen ah(aaaaah)
     Bm    D
Kalmadi ki tadim
Em
Kimine göre deli divane 

Kimine göre avareyim avare
D                            Bm
Elimi gözümü bailadi kaderim ellerinde
  D         Bm  Em
Biçareyim biçare

Söyleyen : Tarkan - Bu gitar akoru 3154 kez okundu

Tarkan şarkıları

+ Aik
+ Ay
+ Ayrilik Zor
+ Beni Anlama
+ Biz Nereye
+ Dudu
+ Dön Bebeiim
+ Gelip De Halimi Gördün Müi
+ Gitme
+ Gitti Gideli
+ Gül Döktüm Yollarina
+ Gülümse Kaderine
+ Hepsi Senin mii
+ Her Nerdeysen
+ Hüp
+ iimarik
+ ikimizin Yerine
+ inci Tanem
+ istanbul Ailiyor
+ Kii Güneii
+ Kuzu Kuzu
+ Ona Sor
+ Salina Salina Sinsice
+ Selam Ver
+ Sen Baikasin
+ Sorma Kalbim
+ Tai
+ Unutmamali
+ Uzun ince Bir Yoldayim
+ Vay Anam Vay
+ Vazgeçemem
+ Verme
+ Yandim
+ Yine Sensiz
+ Özgürlük içimizde

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )