Öpmeye Doyamam Seni - Tarik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Öpmeye Doyamam Seni - Tarik

Am
Sen iimdi yanimda olsan   )
                          )
Dm                        )
Sarmadan duramam seni     )     
                          ) 2
Am                        )
Sebepli sebepsiz yere     )
                          )
E                         )
Öpmeye doyamam seni       )

Am                       Am         E
Aylar varki ben görmedim o güzel yüzünü

E                        E        Am
Bu ayrilik yipratti benim tersimi düzümü

Am                      Am     E
Aylar varki ben sürmedim yüzüne yüzümü

E
resimleri yiprattim artik

E         Am
Yok mu bir çözümü

Am
Sen yokken ben bu iehirde

Dm
Vallahi usandim artik

Am 
Izdirap dolu geceler

E
Takvimi kuiatti artik

Söyleyen : Tarik - Bu gitar akoru 2232 kez okundu

Tarik şarkıları

+ Aik Yarasi
+ Bir Ben Olayim
+ Çok Küçüksün
+ Daiilirim
+ Gücüm Yetmez
+ Gücün Yetmez
+ Gümbür Gümbür
+ Merhametsiz
+ Of Deli Gönül
+ Sevdim Bir Kez
+ Suna
+ Tren
+ Yolumu Zor Bulurum
+ Zavalli Kalbim
+ Öpmeye Doyamam Seni

+ Bu Kez Anladim ( 66122 )
+ Damla Damla ( 45988 )