Of Deli Gönül - Tarik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Of Deli Gönül - Tarik

Em                            Am
Aklim hayir dese de, of deli gönül 
Bb                             Em
 Yine O'nun peiinden çekip gider misini 
Em                            Am 
O senin sevdiiini görmezden gelip 
Bb             Am          Em
Yarana tuz bastikça, gülüp geçer misini 

Em                       Am
Zaten canim sikik, yoksun yanimda 
Em                           Am
Bütün dertler binmis bir bir, omuz omuza 
   Bb
Yaimur bekler meyva dalinda 
Am          Em          Bb          Em
Sevdiiini söyleyip mesut eder misini 
Am          Em            Bb          Em
Çatlamii dudaiima su serper misini 
Am       Em           Bb            Em
iu yarali aiiia merhem sürer misini 

Em                             Am 
Ben de hazirim desen, durmam bir dakika 
Bb                            Em
Kapidan, bacadan girer yine gelirim 
Em                                Am
Mevlam derman da vermis, ölüm diiinda 
Bb                Am               Em
Yetti gayri, dertleri ezer geçerim

Söyleyen : Tarik - Bu gitar akoru 2476 kez okundu

Tarik şarkıları

+ Aik Yarasi
+ Bir Ben Olayim
+ Çok Küçüksün
+ Daiilirim
+ Gücüm Yetmez
+ Gücün Yetmez
+ Gümbür Gümbür
+ Merhametsiz
+ Of Deli Gönül
+ Sevdim Bir Kez
+ Suna
+ Tren
+ Yolumu Zor Bulurum
+ Zavalli Kalbim
+ Öpmeye Doyamam Seni