Gücüm Yetmez - Tarik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gücüm Yetmez - Tarik

Dm
Sende karar kirmii gönül meclisim
Dm
Gam doluymui çile varmii viz gelir
Gm
Gücüm yetmez hele sözüm hiç geçmez
Eb                   Dm
Çekeceksem çekeceiim dert benim

Dm
Çok acidir bilemezsin hiç bilme
Dm
iu periian halimi zaten görme
Gm
Ayriliktan zoru var mi sen söyle
Eb                           Dm
Gözüm gönlüm aklim hep birden sende

Dm
Bir vakte erdi ki bizim günümüz
Dm
Yiiit belli deiil mert belli deiil
Gm
Herkes yarasina derman ariyor
Eb                        Dm
Deva belli deiil dert belli deiil

Söyleyen : Tarik - Bu gitar akoru 1760 kez okundu

Tarik şarkıları

+ Aik Yarasi
+ Bir Ben Olayim
+ Çok Küçüksün
+ Daiilirim
+ Gücüm Yetmez
+ Gücün Yetmez
+ Gümbür Gümbür
+ Merhametsiz
+ Of Deli Gönül
+ Sevdim Bir Kez
+ Suna
+ Tren
+ Yolumu Zor Bulurum
+ Zavalli Kalbim
+ Öpmeye Doyamam Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81827 )
+ Bu Kez Anladim ( 66630 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49501 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46172 )
+ Ankara ( 45919 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41161 )