Rica Ederim - Tan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Rica Ederim - Tan

E           Am
inanmiyorum nasil ayrildik
E              F           E
Kime aldandik kara sevdaydik
E
Biz onunla dailara ferman
F              Dm          F
Dillere destan ellere hüsran
E              Am           E
içime siimiyor derdim kederim
 Am               E
Özledim yemin ederim
       Dm          Am
Bilsen nasil çarpiyor
F         E
Yüreiinde ellerim
E
Sevgilim
Am
Bitti bu aik hoiçakal diyorsun olsun
E                             F
Dai gibi çeker giderim üzüntü yaratmam
F
Ömrümü verdim yollarina serdim diye
Dm             F       E
Hiç önemi yok rica ederim
          Am
Bekliyorum sabah olur mu
E            F          E
Kapi çalarmi beni arar mi
E
Biz onunla dailara ferman
F              Dm        F
Dillere destan ellere hüsran

Söyleyen : Tan - Bu gitar akoru 3851 kez okundu

Tan şarkıları

+ Aikim Aikim
+ Asla
+ Kalbime Gömüyorum
+ Rica Ederim

+ Caddelerde Rüzgar ( 49257 )
+ Zor ( 47300 )
+ Damla Damla ( 46422 )
+ Söz Vermiitin ( 45980 )
+ Ankara ( 45688 )