Asla - Tan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Asla - Tan

    Em                         Bm
         Yai dökmesin gözlerin, ailatir sözlerin
         D              C            Bm
         Unuturum sanma, iimdiden özledim
         Em                Bm
         Sanmaki bitiyoruz, sanmaki tükenecek
         D                 C         Bm
         Tarifsiz bu sevda ilelebet sürecek

         Am              Bm           D
         Uzak diyarlarda yolunu gözledim
         D                C          Bm
         Bekledim umarsiz senle ben istedim
         Em              Bm          D
         Uzak diyarlarda yolunu gözledim
         D                C          Bm
         Bekledim umarsiz senle ben istedim

         Em
         Asla kalbime gönemem
         Bm
         Seni bir kalemde silemem
         D                     C       Bm
         Günei olup da dolarim bir sen bir ben

        Am           Bm              D
        Uzak diyarlarda yolunu gözledim
        D                C          Bm
        Bekledim umarsiz senle ben istedim
        Em           Bm              D
        Uzak diyarlarda yolunu gözledim
        D                C          Bm
        Bekledim umarsiz senle ben istedim

        Em
        Asla kalbime gönemem
        Bm
        Seni bir kalemde silemem
        D                     C       Bm
        Günei olup da dolarim bir sen bir ben

Söyleyen : Tan - Bu gitar akoru 2912 kez okundu

Tan şarkıları

+ Aikim Aikim
+ Asla
+ Kalbime Gömüyorum
+ Rica Ederim