Ziyan - Tan Taiçi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ziyan - Tan Taiçi

Em
Gitme diye mi kavgam
F
Yasamayi mi sectim
Em
Askta gurur olmazmis
F
Yalnizlik kötü bir secim
Dm                   Em
Sensizlik aci bi bicim

Em
Aglarsa anam aglar
                 F
Yalan olur gerisi beni anlamaz
Hic olmazsa nasibim olur
             Dm                  Em
Beni de vur yaban ellere güven olmaz

Bu kalbin hep sesi kesik sana ezik
F
Boyu gayri civan durmaz
Bir sey daha var düzeni bozuk
              Dm              Em
Yarasi derin icinde de can durmaz

Em
Susarim sözünü tutarim
F
Nefesinle hayat bulurum
Dm
Söz buyur sana kul olur
F
Bu can bin de bin kere ölür

Em                 (am)
Git deme kurban olurum
F
Senle yasadim son bulurum
Dm
Yillarim zindanim olur
F                     Em
Sensiz zarar ziyan olurum

Söyleyen : Tan Taiçi - Bu gitar akoru 2107 kez okundu

Tan Taiçi şarkıları

+ Agla Agla
+ Ben Her Bahar Mutsuzum
+ Dogum Günü
+ Geçer
+ Kalbime Gömüyorum
+ Neler Neler
+ Sözümü Tutamadim
+ Yaidir Günahlari
+ Ziyan