Sözümü Tutamadim - Tan Taiçi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sözümü Tutamadim - Tan Taiçi

Am
Sana bir iarki daha yapacaiim
Dm          Bb      Am
Adi unuttum seni olacak

Dm
iyi niyetle söylenen
         C
Yalanlar günah olmazmii
        Bb          C
Bilmiyorum niye söyledim
      Bb      Am
Hasta kalbime uydum
Dm           Bb         C
Yenildim bu zamana, direndim
Dm          C
Kurduium hayalmii affet
  Bb            Am
Yarim aklima yenildim

Bb          C       Dm
Mühim olan sadece sendin

Dm                          C
Sen yoksan, çiçekte yok, hayatta yok, bebekte

 C                   Bb
Ondan sonra ölüm mü olur
          Bb
Zaman mi durur
Gm         Am
Ruhum kafeste

Dm
Unuturum demiitim ya
Am
Sözümü tutamadim gülüm
C
Öyle bir unutmak ki
Bb
Zor gelir, sanki bir ölüm

Bb
Her defansinda anlattim
C                    Bb
Yalniz sen beni ailattin
Gm                 Bb
iimdi bir tek dileiim var
 Gm       Bb      Am
O gül yüzün solmasin
 N A  D  A  s sy

Söyleyen : Tan Taiçi - Bu gitar akoru 2840 kez okundu

Tan Taiçi şarkıları

+ Agla Agla
+ Ben Her Bahar Mutsuzum
+ Dogum Günü
+ Geçer
+ Kalbime Gömüyorum
+ Neler Neler
+ Sözümü Tutamadim
+ Yaidir Günahlari
+ Ziyan

+ Çareler Çaresiz ( 81835 )
+ Bu Kez Anladim ( 66635 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52551 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49505 )
+ Zor ( 47504 )
+ Damla Damla ( 46704 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41165 )