Dogum Günü - Tan Taiçi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dogum Günü - Tan Taiçi

Am         Em          F            G             F
Tek basima dört duvar, sanki mevsim hep bana sonbahar
Em           F         G                F        Em
O duvarlarda seninle mutlu mesut günlerin resmi var
Am         Em                    G             F
Resimlerin hep gülec, üzgün olan bir tane var, haydi sec.
Em            F          G           F           Em
Senin aldigin cercevenin icinde mutsuzum, yalnizim.

Am                Em
Bugün bir baska yüregim yaniyor
F7             Em              F
Kendimden önce merak ediyor soruyorum
Em               F
Baska ellerde belki de mutlusun
G             F                   Em
Bense seninle bittigin yerde duruyorum

      Em          F              Em           F
Bugün senin dogum günündü, ömrüm yillara bölündü
    Dm             Em       Dm              Em
Ruhumu teninle boyadim, evimdir kokunla yasadim
      Em               F        Em                F
Bu da sana hediyem alirsan, aklinin bi yerinde dursun
    Dm             Em        Dm           Em
Unutma yasiyor olursam, ayni adreste bulursun

Söyleyen : Tan Taiçi - Bu gitar akoru 2577 kez okundu

Tan Taiçi şarkıları

+ Agla Agla
+ Ben Her Bahar Mutsuzum
+ Dogum Günü
+ Geçer
+ Kalbime Gömüyorum
+ Neler Neler
+ Sözümü Tutamadim
+ Yaidir Günahlari
+ Ziyan

+ Çareler Çaresiz ( 81976 )