Se meni - iükriye Tutkun - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Se meni - iükriye Tutkun

Am		      E    E7
Gene gözel ötenime geldi yaz
E			Dm  E7  Am
Menim köynüm iu alemden ayrilmaz

Am	   A7	     E7 A Dm
Kim bu mani gözelliie vurulmaz
Dm		      C E7 Am
Gülüi gonup dudahlara se meni

Am	Dm	   C	  E7
Bizim eller okuyup buna meni
E			Am
Se meni ay se meni sakla meni
Am	Dm		E
Dizerem dört yanina nergisi yasemeni
E			Am
Se meni ay se meni sakla meni

Am		      E    E7
Bu bayramda her il meclis düzende
E			Dm  E7  Am
Men el çêkim senin gibi gözelden

Am	   A7	     E7 A Dm
Sözlerinin heze isen ezelden
Dm		      C E7 Am
Yaraiirsan otailara se meni

Am	Dm	   C	  E7
Bizim eller okuyup buna meni
E			Am
Se meni ay se meni sakla meni
Am	Dm		E
Dizerem dört yanina nergisi yasemeni
E			Am
Se meni ay se meni sakla meni

Am		      E    E7
Men il boyu hasretine tözerem
E			Dm  E7  Am
Ele bilme beklemekden bezerem

Am	   A7	     E7 A Dm
Yollarini sözlerimle bezerem
Dm		      C E7 Am
Getme menden uzaklara se meni

Am	Dm	   C	  E7
Bizim eller okuyup buna meni
E			Am
Se meni ay se meni sakla meni
Am	Dm		E
Dizerem dört yanina nergisi yasemeni
E			Am
Se meni ay se meni sakla meni

Söyleyen : iükriye Tutkun - Bu gitar akoru 1711 kez okundu

iükriye Tutkun şarkıları

+ Arda Boylari
+ Gücüm Yetene Kadar
+ Se meni

+ Ankara ( 45689 )