Hasret Türküsü - Suavi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hasret Türküsü - Suavi

Am            G      Am          G
Uzundur bu yollar, giderim gözüm kara
Dm              Am      
Sanma ki dönmem sana
G                    Am
Beni bekle,seni ben alam

Am            G    Am                G
Ola ki vurulmusum, senden beterim yalniz
Dm             Am     G               Am
Vurulmusum dag basina,nöbetteyim sevdalim

Am             G        Am                G      )
Yaralidir cani yüregim, hasretinle erir giderim  ) 2

Dm          Am              G           Am            )
Seni nasil unutsun bedenim, gözüm dalar gariplenirim  ) 2

Am            G        Am           G      )
Vurulmusum besbelli, dolanmisim yar beline ) 2

Dm                Am     G            Am   )
Bir türkü tutturmusum, aglamakli hasrete   ) 2

Söyleyen : Suavi - Bu gitar akoru 3037 kez okundu

Suavi şarkıları

+ Deli Gönlüm
+ Hasret Türküsü
+ Hatirla
+ Yali Çapkini
+ Yillar Sonra

+ Çareler Çaresiz ( 81120 )
+ Bu Kez Anladim ( 66120 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48915 )
+ Zor ( 46981 )
+ Damla Damla ( 45982 )
+ Söz Vermiitin ( 45619 )
+ Ankara ( 45346 )
+ Git ( 41274 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40504 )