Zor Bulursun - Suat Suna - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Zor Bulursun - Suat Suna

Am                 Dm
Bunca emekten sonra
                   Am
Ayrilik reva mi bana
Am                   G
Seni benden kim aldi aikimiz yalan miydi
F                     E
Kaderimin bir oyunu mu bu
Am                     G
Seni benden kim aldi aikimiz yalan miydi
F                   E
Etme bulma dünyasi bu

Am               Dm
Ben de bu handa bir garip yolcuyum
G               C
Senden ayriyim içmeden sarhoium
F               Am
Gün olur belki çok piiman olursun
Dm              Am
Beni zor bulursun

Söyleyen : Suat Suna - Bu gitar akoru 2024 kez okundu

Suat Suna şarkıları

+ Aldirma Gönlüm
+ Ansizin Çektin Gittin
+ Aramizda Uçurumlar
+ Bana Son Bir Kez Gül
+ Hasret Fenerleri
+ iarkim Sana
+ Korkmazdim
+ O Lelli
+ Sensiz Kaldim
+ Son Bir Defa
+ Yalan Degil
+ Zor Bulursun

+ Çareler Çaresiz ( 81129 )
+ Bu Kez Anladim ( 66124 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52089 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48920 )
+ Zor ( 46985 )
+ Git ( 41277 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40512 )