Hasret Fenerleri - Suat Suna - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hasret Fenerleri - Suat Suna

Dm                      Gm        A                 Dm
Söner hasret fenerleri gözlerimde sarar sicak firtinalar
Dm                    Gm          A               A7
Paramparça yüreiimin köiesinde fisildaiir hatiralar
Dm              Gm              Bb                 A
Kapilar kilitli penceremde hüzün kalbim sokaklarda ailar
Dm             Gm                Bb              A A7
içimde bir sizi dünyam kipkirmizi yaiamak zor geliyor

Dm                                  Bb      A
Buhranli akiamlar canimdan kan damlar aiiiim anla
Gm                                  Bb        A
Sensiz kaldim iite siyahlar sevinçten yastayim hâlâ

Söyleyen : Suat Suna - Bu gitar akoru 1814 kez okundu

Suat Suna şarkıları

+ Aldirma Gönlüm
+ Ansizin Çektin Gittin
+ Aramizda Uçurumlar
+ Bana Son Bir Kez Gül
+ Hasret Fenerleri
+ iarkim Sana
+ Korkmazdim
+ O Lelli
+ Sensiz Kaldim
+ Son Bir Defa
+ Yalan Degil
+ Zor Bulursun