Ansizin Çektin Gittin - Suat Suna - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ansizin Çektin Gittin - Suat Suna

   F  Em           F
   O Kabus günden beri
    F            Em
   Günleri sayiyorum
    Em                F
   Hani sensiz yapamazdimya
    F           Em
   Yalan diyemiyorum

    Am                    Em
   Sana hiç haksizlik ettim mii
    G                   Am
   Aika tövbeler ettirdim mii
    F                 Dm
   Bana bu kadar çile niye 
    F    Dm          Em
   Yoksa hiç sevmedin mii

     Em                  F
     Gel dedim benimle gelmedin
      Am     
     Bana aikini ver dedim
      Am         Em
     Çok ieymi istedim i
      Em                  F
     Gel dedim benimle gelmedin
      F       Dm      Em
     Ansizin çektin gittin

Söyleyen : Suat Suna - Bu gitar akoru 2090 kez okundu

Suat Suna şarkıları

+ Aldirma Gönlüm
+ Ansizin Çektin Gittin
+ Aramizda Uçurumlar
+ Bana Son Bir Kez Gül
+ Hasret Fenerleri
+ iarkim Sana
+ Korkmazdim
+ O Lelli
+ Sensiz Kaldim
+ Son Bir Defa
+ Yalan Degil
+ Zor Bulursun

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )