Kapini Çalan Benim - Soner Arica - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kapini Çalan Benim - Soner Arica

Em 
    Am                 Em
Bu kadar kolay deiil Böyle bitmez aiklar
    Am               Em
Ellerin hasetinden Böyle terkedilmez
      Am                 Em
Bu yanlii benim deiil Gözümde yai durmaz
     Am                Em
Yorgunum küskün deiil Aika göiüs gerdim

    Am           Em
Gidecek yerim olsaydi giderdim
    Dm               Em
Kapini aç ne olur Kapini çalan benim

   Am               Em
Ellere ne oldu dert oldu niye
    Dm               Em
Gururum kirlendi kem gözden kem dilden
    Am             Em
Sebebim olanlar bayramlar etsinler
   Dm             Em
Benim bayramlarim ienliiim sensin

    Am                 Em
Yetmedi seviimeler Yetmedi öpüimeler
   Dm               Em
Ruhum huzur bulur Yanimda ol yeter

Söyleyen : Soner Arica - Bu gitar akoru 1955 kez okundu

Soner Arica şarkıları

+ Adin Bahardi
+ Ayrilik
+ Beni Birakma
+ Bu Mu Sevda
+ Deniz Gözlüm
+ Derbeder
+ Devlerin Aiki
+ Kapini Çalan Benim
+ Sen Giderken
+ Seviyorum
+ Vefasiz
+ Yüreiime Ektim Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81690 )
+ Bu Kez Anladim ( 66536 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49372 )
+ Zor ( 47372 )
+ Git ( 41685 )