Derbeder - Soner Arica - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Derbeder - Soner Arica

Am                    F
Nasil oldu bilmiyorum neden diye düsünmeden
G                        C
Aska düstü dertsiz basim dert arar gibi kendine
F                        Dm
Gel de kader de istersen sana asik olmak varmis
E                     E7
Büyüledin sardin beni niye yaptin bunu niye

Am                       F
Hani böyle bir ask yoktu hani sen de çok sansliydin
G                        C
Hani bendim tek gerçegin ölse hersey ben ölmezdim
F                    Dm
Ölüyorum günden güne gülüm soldu gönlüm soldu
E                    E7
Içimdeki çocuk soldu niye yoksun söyle niye

Am                   F                        )
Perisanim paramparça darildim kirginim sana   )
G                     Em                      )
Kahroldum sen gidince kendimi vurdum yollara  )
F                     Dm                      ) 2
Hani nerde yeminlerin bitecekti bu gitmeler   )
E                     E7                      )
Sebebi sensin halimin derbeder oldum derbeder )

TEKRAR

Söyleyen : Soner Arica - Bu gitar akoru 1993 kez okundu

Soner Arica şarkıları

+ Adin Bahardi
+ Ayrilik
+ Beni Birakma
+ Bu Mu Sevda
+ Deniz Gözlüm
+ Derbeder
+ Devlerin Aiki
+ Kapini Çalan Benim
+ Sen Giderken
+ Seviyorum
+ Vefasiz
+ Yüreiime Ektim Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81548 )
+ Bu Kez Anladim ( 66452 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52382 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49266 )
+ Zor ( 47307 )
+ Damla Damla ( 46433 )
+ Söz Vermiitin ( 45991 )
+ Ankara ( 45698 )
+ Git ( 41603 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40895 )