Deniz Gözlüm - Soner Arica - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deniz Gözlüm - Soner Arica

Em                F           Em         
ilk deiilsen bile son aikim olup kal
Em              F         Em  
Senden öncesini yaiamadim sayarim
Am          G  F         G
Böyle bir aika ömür vermeye deier
                F             Em 
Dillenir de nazara gelir diye korkarim

Em                 F          Em
Deniz gözlüm benim,senin için hazirim
Em                 F      Em
Eier ölüm gerekse, ölmeye giderim.
Am              G   F          G
Yemin olsun seninim,çocuklar gibi ienim
              F              Em
Deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim.
Am            G   F                G
Yüreiim acir inan,senden uzak kalmasin
                 F               Em
O deniz gözler benim baikasi hiç bakmasin
Em                    F
Son arzum nedir diye, gelip de bir sorsalar
G                    C        F   Em
Haykirii olur sesim, sen yine sen der.
Am         G     F          Em
Canim seni özler seni diler ister
Am       G       F         Em
Beni birakma ele ateilerim söner

Söyleyen : Soner Arica - Bu gitar akoru 7594 kez okundu

Soner Arica şarkıları

+ Adin Bahardi
+ Ayrilik
+ Beni Birakma
+ Bu Mu Sevda
+ Deniz Gözlüm
+ Derbeder
+ Devlerin Aiki
+ Kapini Çalan Benim
+ Sen Giderken
+ Seviyorum
+ Vefasiz
+ Yüreiime Ektim Seni

+ Caddelerde Rüzgar ( 49138 )