Bu Mu Sevda - Soner Arica - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Mu Sevda - Soner Arica

Am
Olmadiiin her yer gurbet
G
Gelmediiin evim zindan
D
Yataiim taitan soiuk
Em                 Am
Dayanamaz buna insan
Am
Tükenecek neyim kaldi 

G                     
Uykularim çoktan bitti
D
Yetmiyor aklim çözmeye 
Em                 Am
Bumu sevda dedikleri

Am         G
Bumu sevda bu nasil aik        )  
D                       Em     )
Bu hasret bana belkide tuzak   )
Am        G                    )
Ölümü bile göze aldim          )
D                       Em     )
Geliyorum sana çiril çiplak    )
Am           G                 )  A
Benide al sen nerdeysen        )
D                       Em     )
Nefes almak bana sensiz yasak  )     
Am        G                    )
Ölümü bile göze aldim          )       
D                       Em     )
Geliyorum sana çiril çiplak    )

Am
Utanirim söyleyemem
G
Yaiadiiim yanlizliii
D
Kelimeler yetmiyorki
Em                 Am
Bumu sevda dedikleri    

Paylaiirim yokluiunu
G
Gecenin sessizliiiyle
D
Yetmiyor yalniz hayaller
Em                Am
Bumu sevda dedikleri...

TEKRAR A

Söyleyen : Soner Arica - Bu gitar akoru 2421 kez okundu

Soner Arica şarkıları

+ Adin Bahardi
+ Ayrilik
+ Beni Birakma
+ Bu Mu Sevda
+ Deniz Gözlüm
+ Derbeder
+ Devlerin Aiki
+ Kapini Çalan Benim
+ Sen Giderken
+ Seviyorum
+ Vefasiz
+ Yüreiime Ektim Seni

+ Damla Damla ( 45966 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40490 )