Adin Bahardi - Soner Arica - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adin Bahardi - Soner Arica

Am                      Bb       Am 
Kente yalnizlik gelirdi,sen uyuyunca
Am                         Bb       Am     
Yüzünde mevsim deiiiirdi uyandiiinda
C                  Dm         Bb  
Bilmezdin gizliden seni sevdiiimi
                     Gm        Am             
Aikin içimde solardi,adin Bahar'di

Am              Gm          Am      
Eteiini koitururdum sokaimizda
Gm             Dm            Am
Sokak sus pus olur sana bakardi
Dm             Am 
Bilmezdin gizliden izlediiimi
C             Bb                
Gözlerim gözlerinden korkardi
             Gm         Am 
Hatirliyorum adin Bahar'di

Söyleyen : Soner Arica - Bu gitar akoru 4522 kez okundu

Soner Arica şarkıları

+ Adin Bahardi
+ Ayrilik
+ Beni Birakma
+ Bu Mu Sevda
+ Deniz Gözlüm
+ Derbeder
+ Devlerin Aiki
+ Kapini Çalan Benim
+ Sen Giderken
+ Seviyorum
+ Vefasiz
+ Yüreiime Ektim Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81830 )
+ Bu Kez Anladim ( 66632 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49502 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46174 )
+ Ankara ( 45920 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41161 )