Köie Yastiii - Sila - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Köie Yastiii - Sila

Am         B       Am
Hic aklima gelir miydi
Am      B       Am
Takildim kaldim ona
Am     B      Am
Biraktim isi gucu
Am      B      Am
Mihrabim yere gecti
Am     B       Am
Bozuldu yuvamin mert sözü
Am      B       Am
Bozuldu yuvamin mert sözü

Am      B       Am
Bir izmirliye vuruldum
Am      B       Am
Tanisaniz anlarsiniz
Am      B       Am
Kapandi mevzu desem
Am      B       Am
Kuyruklu yalan olur
Am      B       Am
Anlatsam ailarsiniz
Am      B       Am
Anlatsam ailarsiniz

Am              B  Am
Nurlu degil dusuncesi
C                B   Am
Adapsiz makam sarkilari
Bb
Agrilarima kose yastigi
C           B     Am
Olmaz yine bi baskasi

Am              B  Am
Nurlu degil dusuncesi
C                B   Am
Ben duslerine toz bezi
Bb
Tutturdum o diye ille de
C           B     Am
Yanginda kul en guclusu

Nurlu degil dusuncesi
Adapsiz makam sarkilari
Agrilarima kose yastigi
Olmaz yine bi baskasi

Tamamen merwecana aittir.yanliiliklar olursa düzeltin

Söyleyen : Sila - Bu gitar akoru 1552 kez okundu

Sila şarkıları

+ Dön Demeyi Unuttum
+ Kenar Süsü
+ Köie Yastiii
+ Ne Desem inanirsin

+ Çareler Çaresiz ( 81604 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49306 )
+ Zor ( 47335 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40945 )