Yine Yalnizim - Sibel Tüzün - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yine Yalnizim - Sibel Tüzün

GiRii: E-A devamli
E        A   E         A E        A             C    D    E 
Çok yürüdüm çok dolaitim.ovaydim daia bailandim.mmmm mmmm mm
E        A E        A  E          A
Hem öptüm hem kokladim kah güldüm kah ailadim
 C            D          C         D             C
Dereydim nehire ulaitim rüzgar oldum önüme kattim
C           D        C           D                E
Yaimurdum toza bulandim sonunda yine yine yalnizim

TEKRAR GiRii

Bir dert oldum bir dermandim sel oldum yollari aitim
Ya sevdim yada sustum of dedim ah dinledim
Denizdim kiyiya ulaitim rüzgar oldum önüme kattim
Yaimurdum toza bulandim sonunda yine yine yalnizim

Bazen kizdim bazen küstüm kor atei oldum sonra söndüm
Çok gördüm çok kaybettim bir bildim bir bilmedim
Kui oldum semada dolandim rüzgar oldum önüme kattim
Ysimurdum toza bulandim sonunda yine yine yalnizim

Söyleyen : Sibel Tüzün - Bu gitar akoru 1566 kez okundu

Sibel Tüzün şarkıları

+ Gözümün Bebeii
+ Yine Yalnizim

+ Damla Damla ( 46838 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41252 )