Benim Yerime De Sev - Sibel Can - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Benim Yerime De Sev - Sibel Can

Beste:bülent özdemir
Akorlari yorumlayan ve gönderen:mansur özel
Intro:g#m-c#m-F#-g#m-c#m-D#-g#m  (solo 2 tekrar)
G#m                     G#m7
Begonvil boy vermiitir iimdi
C#m                    C#m6
Yasemen basmiitir bodrum'u
C#m                C#m7
Kokusu geldi rüzgarin
F#           F#7     G#m
Bir kelebek öptü boynumu

G#m                     G#m7
Sen iimdi gerdanini maviye
G#m                C#m
Göisünü bir yelkenliye
C#m7              G#m                D#    D#7  G#m
Gönlünü ilk önüne çikan yaz seferine bailamiisindir
C#m            G#m             D#       D#7  G#m
Vurunca dibine sakiz rakisinin birazda ailamiisindir

G#m              C#m
Benim yerime de sev
F#9          G#m
Bekletme hayati            nakarat  2
Tekrar
G#m7             C#m
Bu kadarina raziysan yaia gitsin
D#7                     G#m
Kaç kiiiyi savunan sevdayi
Solo (1 tekrar)

G#m                  G#m7
Gözüme ilk damlasi düitü
C#m             C#m6
Gelecek son baharin
C#m
Yeni bir sayfanin öncüsü
        F#      F#7     G#m
Bakalim ne hediyesi zamanin

G#m                   G#m7
Sen iimdi gerdanini maviye
G#m                C#m
Göisünü bir yelkenliye
C#m7              G#m                D#    D#7  G#m
Gönlünü ilk önüne çikan yaz seferine bailamiisindir
C#m            G#m             D#       D#7  G#m
Vurunca dibine sakiz rakisinin birazda ailamiisindir
Nakarat 2 tekrar
Solo (2 tekrar)                           mansur özel
                                          30-05-2008

Söyleyen : Sibel Can - Bu gitar akoru 2892 kez okundu

Sibel Can şarkıları

+ Aikimiz için
+ Benim Yerime De Sev
+ Lale Devri

+ Zor ( 47423 )
+ Damla Damla ( 46600 )
+ Söz Vermiitin ( 46105 )
+ Ankara ( 45844 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41070 )