Aikimiz için - Sibel Can - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aikimiz için - Sibel Can

(Am G F Em F G Em)x2
        Em         F
Yeminimdir ecelimdir
       Dm7     Em7
Ölümümdür ayrilik
Em                  F
Sana en son kalanimdan
        Dm        Em
Hediyem bu piimanlik

C                       Dm7
Kaderin sana aiki bir kere
Dm7                    C
Sevesin diye ölesin diye
C                    Dm7
Onu sadece göresin diye
Dm                   Em
Yada zevk için vermiyor

Em7                   F
Yanacaksak aikimiz için
Dm7                   Em7
Yanalim birazda ne çikar
Em                       F   2 tekrar
Bugün her iey aikimiz için
Dm7                   Em
Deli olma zevkini çikar

(Em F Dm7 Em)solox2
En baia dön parçayi tekrarla
Solox5

Em7                   F
Yanacaksak aikimiz için
Dm7                   Em7
Yanalim birazda ne çikar
Em                       F   2 tekrar
Bugün her iey aikimiz için
Dm7                   Em
Deli olma zevkini çikar

Em                      F
Beni kalpten anlaman için
Dm7                    Em    (2.tekrarda)
Daha kaç senem boia çikar

Mansur özel  02-06-2008

Söyleyen : Sibel Can - Bu gitar akoru 1723 kez okundu

Sibel Can şarkıları

+ Aikimiz için
+ Benim Yerime De Sev
+ Lale Devri

+ Damla Damla ( 46421 )