Küçük Ev - Sibel Alai - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Küçük Ev - Sibel Alai

Cm             Fm
Bana bir küçük ev iki göz oda
G        G7    
Yeterdi ama söyleyemedim
Cm        Fm
Tutuldu dilim koiup ardina
G            G7
Dokunup sana dur diyemedim
Cm             Fm
Bana bir küçük ev iki göz oda
G        G7
Yeterdi ama söyleyemedim
Cm        Fm
Tutuldu dilim koiup ardina
G               G7         Cm
Ne olur benimle kal diyemedim

   Fm
Çoktan beri bildiiin çocuk
     Cm
Uyur büyür de hep özler yazik
       G                 G7
Yüzüme baksana bana dokunsana

Cm
Bana az sokul yeni uynadim
Fm                G
Yar beni sen de çocuk mu sandin
Cm
Dokun usul usul canina yandim
Fm                G
Yar beni sen de çocuk mu sandin

Söyleyen : Sibel Alai - Bu gitar akoru 1537 kez okundu

Sibel Alai şarkıları

+ Adam
+ Bende Hüküm Sür
+ Biçak Yarasi
+ Bin Yildiz
+ Fem
+ Firarim Ben
+ Küçük Ev
+ Mavi Düilerden
+ Sabir

+ Zor ( 47425 )
+ Damla Damla ( 46603 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )