Firarim Ben - Sibel Alai - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Firarim Ben - Sibel Alai

Cm                             Fm  Bb
Bir kere deise iu ellerin ellerime sabir bitmekte
Cm                         Fm  Bb
Sordular ama varmadim isteyene zaman geçmekte
Cm                          Fm  Bb
Gel kulun olayim al götür odana yar bir an daha
Ab           G7             Cm
Dayanamam bu geceye firarim ben
Cm                             Fm  Bb
Bir kere deise iu ellerin ellerime bak sende aklim
Cm                         Fm  Bb
Sordular ama varmadim isteyene ben sende kaldim
Cm                          Fm  Bb
Gel kulun olayim al götür odana yar bir an daha
Ab           G7             Cm
Dayanamam bu geceye firarim ben

Fm
Çel iu kulun aklini Allah’im
Cm
Alip ta kaldirsin beni dailara
Fm
Ele rezil olurum vallahi
Cm                   G
Gelin edecek beni dedim eie dosta

Cm         Fm
Hadi yarim hazirim dünden
Cm         Fm
Hele yarim beni al benden
Cm         Fm
Tutamazlar ki kaçarim zaten
Ab           G7             Cm
Dayanamam bu geceye firarim ben

Söyleyen : Sibel Alai - Bu gitar akoru 1742 kez okundu

Sibel Alai şarkıları

+ Adam
+ Bende Hüküm Sür
+ Biçak Yarasi
+ Bin Yildiz
+ Fem
+ Firarim Ben
+ Küçük Ev
+ Mavi Düilerden
+ Sabir