Oldu Mu - Sezen Aksu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Oldu Mu - Sezen Aksu

Girii  : Am - G    Am - G
Am
Gel haydi yine bir daha dene
Belki olur bu son deneme
Hiç düiündün mü ne zor anlatmak
Kendini yeni birisine
Dur öyle hemen yok olmaz deme
Bir an olsun düiün yeniden
Vay bu ne öfke nedir acelen
Ayrilmak için bu telai ne

Her zaman böyle delisin
Hep öfkene yenilirsin
F
Her zaman bir neden bulur
                   Dm
Ya kendini, ya beni üzersin

Am
Oldu mu iimdi oldu mu ya
Anlamak istemiyorsun ne demek istediiimi
G
Oldu mu iimdi oldu mu ya
inan ki benden farkli deiil yeni bir sevgili
Am
Oldu mu iimdi oldu mu ya
Anlamak istemiyorsun ne demek istediiimi
G
Oldu mu iimdi oldu mu ya
inan ki benden farkli deiil yeni bir sevgili

Am
Oldu mu iimdi oldu mu ya
G
Oldu mu iimdi oldu mu ya

Söyleyen : Sezen Aksu - Bu gitar akoru 2078 kez okundu

Sezen Aksu şarkıları

+ Arka Sokaklar
+ Baiini Göisüme Sakla Sevgilim
+ Belalim
+ Ben Sende Tutuklu Kaldim
+ Bindokuzyüzkirkbei
+ Bindokuzyüzkirkbei (1945)
+ Bir Çocuk Sevdim
+ Bir Kirik Gençlik Hikayesi
+ Birak Beni
+ Dailar
+ El Gibi
+ Eskidendi Çok Eskiden
+ Firuze
+ Geçer
+ Geri Dön
+ Gidemem
+ Gidiyorum
+ Git
+ Güllerim Soldu
+ Gülümse
+ Günahkar
+ Hayat Sana Teiekkür Ederim
+ Haydi Gel
+ Haydi Gel Benimle Ol
+ Herieyi Yak
+ Hoi Geldin
+ iki Delilik
+ ikili Delilik
+ istanbul Hatirasi
+ istanbul istanbul Olali
+ Kaç Yil Geçti
+ Kahpe Kader
+ Kalbim Ege'de Kaldi
+ Kavaklar
+ Kaybolan Yillar
+ Keskin Biçak
+ Küçügüm
+ Küçüiüm
+ Lale Devri
+ Masum Deiiliz
+ Oldu Mu
+ Sari Odalar
+ Sariiinim
+ Sen Ailama
+ Sen de Benim Hatalarimdan Birisin
+ Seni istiyorum
+ Seni Kimler Aldi
+ Seni Yerler
+ Sitem
+ Tanri istemezse
+ Tutsak
+ Tükenecegiz
+ Unut
+ Unutuldum
+ Vazgeçtim
+ Yalnizlik Senfonisi
+ Yaz
+ Yine Mi Çiçek