Kaç Yil Geçti - Sezen Aksu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kaç Yil Geçti - Sezen Aksu

Am
N'olur sormasinlar bana
              (A)    Dm
N'olur söyletmesinler derdimi

Saklarim ben onu kendime
E           Am
Yerim kendi kendimi

Am
Akiyorsa yailar gözümden
Dm                  G
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz

Karardiysa bütün dünya
F                E
Vardir elbet bir sebebi

Am                        E
Kaç yil geçti aradan ayri ayri
                                 Am
Bitsin artik bu hasret buluialim gayri

Am
Benim bütün derdim özlem
            (A)  Dm
Biliyorum kavuiur böyle seven

Biz bir elmanin iki yarisiyiz
E                 Am
O en çok sevdiiim ve ben

Not: parantez içindeki A majör akorlari (a)
Opsiyonel olarak verildiiinde iarkya
Tam o bölümde bir minör majör geçiiiyle
Güzel bir nihavent vurgu veriyor. tavsiyemdir

Söyleyen : Sezen Aksu - Bu gitar akoru 5688 kez okundu

Sezen Aksu şarkıları

+ Arka Sokaklar
+ Baiini Göisüme Sakla Sevgilim
+ Belalim
+ Ben Sende Tutuklu Kaldim
+ Bindokuzyüzkirkbei
+ Bindokuzyüzkirkbei (1945)
+ Bir Çocuk Sevdim
+ Bir Kirik Gençlik Hikayesi
+ Birak Beni
+ Dailar
+ El Gibi
+ Eskidendi Çok Eskiden
+ Firuze
+ Geçer
+ Geri Dön
+ Gidemem
+ Gidiyorum
+ Git
+ Güllerim Soldu
+ Gülümse
+ Günahkar
+ Hayat Sana Teiekkür Ederim
+ Haydi Gel
+ Haydi Gel Benimle Ol
+ Herieyi Yak
+ Hoi Geldin
+ iki Delilik
+ ikili Delilik
+ istanbul Hatirasi
+ istanbul istanbul Olali
+ Kaç Yil Geçti
+ Kahpe Kader
+ Kalbim Ege'de Kaldi
+ Kavaklar
+ Kaybolan Yillar
+ Keskin Biçak
+ Küçügüm
+ Küçüiüm
+ Lale Devri
+ Masum Deiiliz
+ Oldu Mu
+ Sari Odalar
+ Sariiinim
+ Sen Ailama
+ Sen de Benim Hatalarimdan Birisin
+ Seni istiyorum
+ Seni Kimler Aldi
+ Seni Yerler
+ Sitem
+ Tanri istemezse
+ Tutsak
+ Tükenecegiz
+ Unut
+ Unutuldum
+ Vazgeçtim
+ Yalnizlik Senfonisi
+ Yaz
+ Yine Mi Çiçek

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Ankara ( 46050 )