Keke - Servet Kocakaya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Keke - Servet Kocakaya

F#m-e (uzun hava) – 4 kere

F#m                    Bm
Bingöl dailarinda kahveci keke
                         F#m
Sirtinda bir çuval ieker çay keke
                     Bm
Uçurumlar seni çeker vay keke
                          D
Sirtin yere gelmesin tez dön keke
Bm         F#m        E-F#m
Demli çayin canim çeke dön keke

(nakarat)

Bm                                    F#m
Keke ieref keke namus keke babam keke paiam
                                Bm
Keke sesini duymuiam yoksa keke sen mi geldin

F#m           E           Bm      F#m
Tez mi geldin senmi geldin aiyyy keke

Yollarda kurtlar çiksa dert deiil
Üzerine çiilar düise dert deiil
Yüreiine hasret düise vay keke
Sirtin yere gelmesin tez dön keke
Demli çayin canim çeke dön keke

(Nakarat)

Söyleyen : Servet Kocakaya - Bu gitar akoru 2493 kez okundu

Servet Kocakaya şarkıları

+ Doium Günümde
+ Keke
+ Ki Zawa
+ Zor Günler

+ Çareler Çaresiz ( 81835 )
+ Bu Kez Anladim ( 66635 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52551 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49505 )
+ Zor ( 47504 )
+ Damla Damla ( 46704 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41165 )