Sevdam Ailiyor - Sertab Erener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sevdam Ailiyor - Sertab Erener

Em
Bir duru sözle gönül alana
Em
Bir kuru dalla çiçekle gelene
           Am               Dm
Gitti gidiyor yarali yüreiim
     G        F    E
Gitti gidiyor kanadindan tut
     Am     G     Am
A benim gözleri görmeyenim
      Am      G     Am
A benim kadrimi bilmeyenim
      Am     G     F
A benim hasreti dinmeyenim
F            G       C
Beni elinle ellere gönderme
E
Ah anam garip anam
Am
Ne sarayda ne handa
                      G
Bir zalim ocaiinda sevdam ailiyor

Ne gam ölsem uiruna

Beni zehir zemberek 
F           E
Diller dailiyor

Söyleyen : Sertab Erener - Bu gitar akoru 3378 kez okundu

Sertab Erener şarkıları

+ Aik
+ Aldirma Deli Gönlüm
+ Aslolan Aiktir
+ Bahçede
+ Baia Döneceksin
+ Everyway That I Can
+ Gel Bariialim Artik
+ Günahin Boynuna
+ Hani Kimi Zaman
+ iki Gözüm
+ incelikler Yüzünden
+ Kumsalda
+ La'l
+ Masal
+ Mecbursun
+ O Ye
+ One More Cup Of Coffee
+ Rüya
+ Sevdam Ailiyor
+ Sigara
+ Söz Bitti
+ Vur Yüreiim
+ Yaklai
+ Yanarim
+ Yeni
+ Yolun Baii
+ Zor Kadin

+ Çareler Çaresiz ( 81975 )
+ Bu Kez Anladim ( 66709 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52643 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49610 )
+ Zor ( 47610 )
+ Damla Damla ( 46854 )
+ Söz Vermiitin ( 46265 )
+ Ankara ( 46061 )
+ Git ( 41877 )