Masal - Sertab Erener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Masal - Sertab Erener

Am      E
Geceye açar aksam sefalari
         Am
Ölüme benzer güne vedalari
          E
Deli dolu bir macera, bir sölen, bir dügün
       Am
Kadere kismet narin hayatlari

  (        Dm
  ( Isiga uçar bütün pervaneler
  (         Am
  ( Atese giderken ne sahaneler
A (          E
  ( Dönerek aciyla askla su alemi
  (           Am
  ( Yana yana rakseder divaneler

  (                                E
  ( Bir varmis; bir yokmus dünya masalmis,
  (                                   Am
  ( Her yolcudan bu handa hos seda kalmis,
B (                            E
  ( Gökten üç elma düsmüs yuvarlanmis,
  (                              Am
  ( Herkes payina düsen elmayi almis.

           E
Sora sora; az gidip, uz gidip Kafdagina,
        Am
Gizini arar saadetin dünyalilar,
         E
Günaha yakin dururken bir yanlari,
           Am
Ne kadar hazin; hüzünlü; sevdalilar.

TEKRAR A

TEKRAR B (2)

Söyleyen : Sertab Erener - Bu gitar akoru 3102 kez okundu

Sertab Erener şarkıları

+ Aik
+ Aldirma Deli Gönlüm
+ Aslolan Aiktir
+ Bahçede
+ Baia Döneceksin
+ Everyway That I Can
+ Gel Bariialim Artik
+ Günahin Boynuna
+ Hani Kimi Zaman
+ iki Gözüm
+ incelikler Yüzünden
+ Kumsalda
+ La'l
+ Masal
+ Mecbursun
+ O Ye
+ One More Cup Of Coffee
+ Rüya
+ Sevdam Ailiyor
+ Sigara
+ Söz Bitti
+ Vur Yüreiim
+ Yaklai
+ Yanarim
+ Yeni
+ Yolun Baii
+ Zor Kadin