iki Gözüm - Sertab Erener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iki Gözüm - Sertab Erener

Am       Bb            Am
Yok mu, senin insafin yok mu
Dm              Bb
Bir güler yüzün cok mu
C         Bb  Am
Dag misin tas misin

Am   Dm        Bb           Am
Uzak mi bu eda bu hal tuzak mi
Am        Bb
Hak misin bana yasak mi
C           Bb     Am
Dost musun, düiman misin

Dm                Bb
iki gözüm seneler geçiyor
Dm                 Am
Gönül ektigini biçiyor
Dm        Bb
Bir selam lütfet
Dm        Bb
Bu nu çok hasret
C          Bb  Am
Gel bariialim  artik

Am       Bb    Am
Can özüm bahar geldi
Dm       Bb    Am
Daglari  kiraz basti
Dm       Bb
Yedi kat eller yakinim oldu
C         Bb   Am
Gel bariialim  artik

Söyleyen : Sertab Erener - Bu gitar akoru 3098 kez okundu

Sertab Erener şarkıları

+ Aik
+ Aldirma Deli Gönlüm
+ Aslolan Aiktir
+ Bahçede
+ Baia Döneceksin
+ Everyway That I Can
+ Gel Bariialim Artik
+ Günahin Boynuna
+ Hani Kimi Zaman
+ iki Gözüm
+ incelikler Yüzünden
+ Kumsalda
+ La'l
+ Masal
+ Mecbursun
+ O Ye
+ One More Cup Of Coffee
+ Rüya
+ Sevdam Ailiyor
+ Sigara
+ Söz Bitti
+ Vur Yüreiim
+ Yaklai
+ Yanarim
+ Yeni
+ Yolun Baii
+ Zor Kadin

+ Çareler Çaresiz ( 81533 )
+ Bu Kez Anladim ( 66443 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47301 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )