Gel Bariialim Artik - Sertab Erener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gel Bariialim Artik - Sertab Erener

Em      F             Em
Yok mu, senin insafin yok mu
F               Dm
Bir guler yuzun cok mu
F             Em   
Dag misin tas misin
Em      F             Em
Uzak mi bu eda bu hal tuzak mi
F              Dm
Hak misin bana yasak mi
F                 em
Dost musun düiman misin

Am                F
iki gozum seneler geciyor 
Am             G 
Gonul ektigini biciyor
G         F      G         F
Bir selam lutfet bu ne cok hasret
G       F        Em 
Gel barisalim artik

Am            F
Canozum bahar geldi
Am            G
Dallari kiraz basti
G        F      G      F
Yedi kat eller yakinim oldu
G      F      Em
Gel barisalim artik

Söyleyen : Sertab Erener - Bu gitar akoru 3829 kez okundu

Sertab Erener şarkıları

+ Aik
+ Aldirma Deli Gönlüm
+ Aslolan Aiktir
+ Bahçede
+ Baia Döneceksin
+ Everyway That I Can
+ Gel Bariialim Artik
+ Günahin Boynuna
+ Hani Kimi Zaman
+ iki Gözüm
+ incelikler Yüzünden
+ Kumsalda
+ La'l
+ Masal
+ Mecbursun
+ O Ye
+ One More Cup Of Coffee
+ Rüya
+ Sevdam Ailiyor
+ Sigara
+ Söz Bitti
+ Vur Yüreiim
+ Yaklai
+ Yanarim
+ Yeni
+ Yolun Baii
+ Zor Kadin

+ Çareler Çaresiz ( 81964 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49602 )
+ Ankara ( 46051 )