Baia Döneceksin - Sertab Erener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Baia Döneceksin - Sertab Erener

Em      Am     Em
Aramiza hoi geldin
Em     Am     Em
Çok mu yaralandini
           Am
Oyun mu sandini
D            Em
Aik zordur bayan

Em     Am   Em
Ah öireneceksin
         Am   Em
Çok söyleneceksin
             Am    D        Em
Eileneceksin hatta evleneceksin

Uslanmadin usanmadin
                Am
Ölümsüz bir aik aradin
Em 
Bir çift güzel söze kanip
                  D    Em
Aldatildin yalniz kaldin

Em      Am   Em
Yeter diyeceksin
Em      Am   Em
Vazgeçmeyeceksin
            Am
Baia döneceksin
D           Em
Of of of of of

Em      Am     Em
Aramiza hoi geldin
Em     Am     Em
Çok mu yaralandini
           Am
Oyun mu sandini
D          Em
Aik zordur dayan

Söyleyen : Sertab Erener - Bu gitar akoru 1942 kez okundu

Sertab Erener şarkıları

+ Aik
+ Aldirma Deli Gönlüm
+ Aslolan Aiktir
+ Bahçede
+ Baia Döneceksin
+ Everyway That I Can
+ Gel Bariialim Artik
+ Günahin Boynuna
+ Hani Kimi Zaman
+ iki Gözüm
+ incelikler Yüzünden
+ Kumsalda
+ La'l
+ Masal
+ Mecbursun
+ O Ye
+ One More Cup Of Coffee
+ Rüya
+ Sevdam Ailiyor
+ Sigara
+ Söz Bitti
+ Vur Yüreiim
+ Yaklai
+ Yanarim
+ Yeni
+ Yolun Baii
+ Zor Kadin

+ Çareler Çaresiz ( 81389 )