Aslolan Aiktir - Sertab Erener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aslolan Aiktir - Sertab Erener

Em7 D6/E  C#b5/E C/E  Em7 D6/E  C#b5/E    C7/E
 Susma    konuialim   dersen    ona da evet

Em7 D6/E  C#b5/E C/E    C         Am9 
 ister    savaialim   ister   bariialim

Em7 D6/E  C#b5/E C/E  Em7 D6/E  C#b5/E    C7/E
 ister    daha uzak   ister     yakin durarak

Em7 D6/E  C#b5/E C/E    C         Am9
 Sen seç  ben uyarim  aslolan aiktir

Am9#11                C7/9     E
Gidiyorum bu defa bitti   derken

Am    C      G    Am     F
Bir adim geriye uzlaitik
  D/F#     C   G
Çünkü ortalama bir aiktik
Am   C    G    Fmaj
iiddeti vasatin altinda
Bb      Asus4
Zora gelince kaçtik

Ne sen canim ne ben göze alamazdik

Aik bu ölüme eitir bizse siradandik

Daha çok yolumuz var muhtelif konumuz var

Önce durulmali sonra kibar kibar

Söyleyen : Sertab Erener - Bu gitar akoru 3081 kez okundu

Sertab Erener şarkıları

+ Aik
+ Aldirma Deli Gönlüm
+ Aslolan Aiktir
+ Bahçede
+ Baia Döneceksin
+ Everyway That I Can
+ Gel Bariialim Artik
+ Günahin Boynuna
+ Hani Kimi Zaman
+ iki Gözüm
+ incelikler Yüzünden
+ Kumsalda
+ La'l
+ Masal
+ Mecbursun
+ O Ye
+ One More Cup Of Coffee
+ Rüya
+ Sevdam Ailiyor
+ Sigara
+ Söz Bitti
+ Vur Yüreiim
+ Yaklai
+ Yanarim
+ Yeni
+ Yolun Baii
+ Zor Kadin

+ Çareler Çaresiz ( 81965 )