Aldirma Deli Gönlüm - Sertab Erener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aldirma Deli Gönlüm - Sertab Erener

 intro: Bm / F#m / G / F#m

Bm                     F#m 
Her gün bir iey daha biter
   Bm                      F#m
Giderek aci vermez biten ieyler 
     A                    G
Kayitsiz bir razi olui bailar 
    F#m            G          A    F#m-G
Siradan izler birakir en tutkulu aiklar

F#m  
Aldirma deli gönlüm 
   A       Bm            G           F#m
Giden gitsin sen iarkilar söyle içinden boiver 

Aldirma deli gönlüm 
   A       Bm            G           F#m
Giden gitsin sen iarkilar söyle içinden 

Bm                 F#m 
Yalanlarla yasaklarla 
  Bm                      F#m                        
Yazilir hesabina günah güller
   A                    G  
Bitmez bu son piimanliklar ah
    F#m          G         A     F#m-G 
Soluyor birer birer içimizdeki güller

F#m
Aldirma deli gönlüm                            )
    A       Bm           G           F#m       )  2
Giden gitsin sen iarkilar söyle içinden boiver ) 

 Outro: Bm / F#m / G / F#m

Söyleyen : Sertab Erener - Bu gitar akoru 9283 kez okundu

Sertab Erener şarkıları

+ Aik
+ Aldirma Deli Gönlüm
+ Aslolan Aiktir
+ Bahçede
+ Baia Döneceksin
+ Everyway That I Can
+ Gel Bariialim Artik
+ Günahin Boynuna
+ Hani Kimi Zaman
+ iki Gözüm
+ incelikler Yüzünden
+ Kumsalda
+ La'l
+ Masal
+ Mecbursun
+ O Ye
+ One More Cup Of Coffee
+ Rüya
+ Sevdam Ailiyor
+ Sigara
+ Söz Bitti
+ Vur Yüreiim
+ Yaklai
+ Yanarim
+ Yeni
+ Yolun Baii
+ Zor Kadin