Yürek Haini - Serdar Ortaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yürek Haini - Serdar Ortaç

Girii: Am E7 Am E7 Dm Am E7

Am
Yalniz kalmayi, tat almayi
E7
Öirenmem gerek
Dm
Tek tek kariina geçip
     E7
Sana anlatmam gerek

Am
Aik her insanin hep
     E7
istediii gibi gitmiyor
Dm
Geldim yardima
           E7
Yürek buna bile izin vermiyor

Am
Kaderimin halini                )
                                )
Aikin azap halini               )
                   Dm           )
Görme, gönül zalimisin          )    x2
                                )
Yaiadiiim hüsrani               )
                                )
Yok deli vicdani                )
F                  E7           )
Sen bir yürek hainisin          )

Am
Çekilir türden deiil bu aik
     Dm
Ama yok itirazim
G
Farkinda deiil yürek
E7
Sevmem gerek

Bana aik lazim

 Am E7 Am E7 Dm Am E7

Tekrar

Söyleyen : Serdar Ortaç - Bu gitar akoru 1672 kez okundu

Serdar Ortaç şarkıları

+ Beni Unut
+ Bilsem Ki
+ Çakra (Beni Unut)
+ Canima Minnet
+ En Büyük Aikim
+ Gamzelim
+ Gitme
+ Hadi Git
+ Hürriyet
+ ismi Lazim Deiil
+ Kabahat
+ Kara Gözüm
+ Karabiberim
+ Mesafe
+ Nereye Gideyim
+ Sana Uzandim
+ Sor
+ Yar Ayri Gayrin Mi Var
+ Yaz Yaimuru
+ Yürek Haini

+ Damla Damla ( 46419 )