Sana Uzandim - Serdar Ortaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sana Uzandim - Serdar Ortaç

Em           Am             Em 
Bu sabah sensiz açtim ellerimi 
              C               Gm 
Kara bir bulutun orda sen vardin              
Dm              Em 
Uyan uykudan uyanda gel yanima 
      Am  Em 
Getir Allahim... 
Em           Am              Em 
Soramam seni hazan gülüm nerede 
            C             Gm 
Yaradan onu ayirdi cennetine 
               Dm            Em 
Seni beklerdim gurbet elde bile  
      Am  Em 
Neden Allahim... 
G            Dm 
Sana uzandim yine varamadim 
Am          Em 
Veren Allah aldida doyamadim 
Gm           Dm            Em 
Seni göisüme saripta uyamadim 
      Am  Em 
Neden Allahim... 
G            Dm 
Birini aldin beni ne biraktin  
Am           Em  
Bu can onsuz yaiar mi sandin 
Gm           Dm           Em  
Yaimur oldum kapina dayandim 
      Am  Em  
Götür Allahim... 

Söyleyen : Serdar Ortaç - Bu gitar akoru 1718 kez okundu

Serdar Ortaç şarkıları

+ Beni Unut
+ Bilsem Ki
+ Çakra (Beni Unut)
+ Canima Minnet
+ En Büyük Aikim
+ Gamzelim
+ Gitme
+ Hadi Git
+ Hürriyet
+ ismi Lazim Deiil
+ Kabahat
+ Kara Gözüm
+ Karabiberim
+ Mesafe
+ Nereye Gideyim
+ Sana Uzandim
+ Sor
+ Yar Ayri Gayrin Mi Var
+ Yaz Yaimuru
+ Yürek Haini

+ Çareler Çaresiz ( 81819 )
+ Bu Kez Anladim ( 66626 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47495 )
+ Damla Damla ( 46684 )
+ Söz Vermiitin ( 46164 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41791 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )