Mesafe - Serdar Ortaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Mesafe - Serdar Ortaç

Am          G
Bir zamanlar sevdiiin
   F                 E
Aiki bildiiin günler oldu mu
Am          G
Bana güller verdiiin
      F                  E
Tatli nameler gerçek oldu mu

Dm
Hiç yüzünden darilmak
Her güzel ieye alinmak
Am
Bitik ve mutsuz anilmak
               C G  F   Dm
Alin yazimsa, sildim çoktan
Dm
Peiimden gelirsen
Aik için direnirsen
Am
Nerede yanlii bilirsen
Çözmeyi düiünürsen
E
Belki bir gün bulursun
Ama sen onu da unutursun
         Am
Boiver

Am          Dm                 G
Yüreiinden yarali, bizim hikayemiz
              C                     F
Kaderimden kalani, silsem de gitmiyor
              Dm
iki sohbet arali, bütün mesafemiz
E              Am    (am G F F E Dm amsus )
Geldim anlamiyor

Söyleyen : Serdar Ortaç - Bu gitar akoru 2169 kez okundu

Serdar Ortaç şarkıları

+ Beni Unut
+ Bilsem Ki
+ Çakra (Beni Unut)
+ Canima Minnet
+ En Büyük Aikim
+ Gamzelim
+ Gitme
+ Hadi Git
+ Hürriyet
+ ismi Lazim Deiil
+ Kabahat
+ Kara Gözüm
+ Karabiberim
+ Mesafe
+ Nereye Gideyim
+ Sana Uzandim
+ Sor
+ Yar Ayri Gayrin Mi Var
+ Yaz Yaimuru
+ Yürek Haini

+ Çareler Çaresiz ( 81815 )
+ Bu Kez Anladim ( 66624 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52542 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49490 )
+ Zor ( 47493 )
+ Damla Damla ( 46679 )
+ Söz Vermiitin ( 46161 )
+ Ankara ( 45910 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41144 )