Kara Gözüm - Serdar Ortaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kara Gözüm - Serdar Ortaç

Am         Dm
Nerde nerde, yaptik hatayi
       F                          Am
Ne yazik sensiz yaiadim bu sonbahari

Sevda sevda, her yani dertli sevda

            Am             C
Yüzünü göremem, elini tutamam
           Dm/F                Am  
Bana bunu yapma, bu aciyi birakma
            Am              C
Seni seviyorum üzmem bir daha
             Dm               Am
Bana bunu yapma bu aciyi birakma

   Dm
Affet son bir kez daha
    Am
Bittim kalbim yaniyor
    Dm
Bir ians son bir ians daha
    Am
Yillar gitti gidiyor
   Dm
Üzdüm bilmeden seni
   Am
Kirdim lanet olasi
   Dm
Çalma dur yüreiimi
     Am             Em  
Bana ver BENDEN OLANI

Am
Karagözüm gül yüzüm
Am
Buralarda çok mutsuzsum
    Dm
Gideceksen öldür beni
Am
Heyecansiz duygusuzum

Am
Karagözüm gül yüzüm
Am
Kabul ettim çok yalnizim
    Dm
Gideceksen öldür beni
Am
Geceler boyu uykususum

Söyleyen : Serdar Ortaç - Bu gitar akoru 1961 kez okundu

Serdar Ortaç şarkıları

+ Beni Unut
+ Bilsem Ki
+ Çakra (Beni Unut)
+ Canima Minnet
+ En Büyük Aikim
+ Gamzelim
+ Gitme
+ Hadi Git
+ Hürriyet
+ ismi Lazim Deiil
+ Kabahat
+ Kara Gözüm
+ Karabiberim
+ Mesafe
+ Nereye Gideyim
+ Sana Uzandim
+ Sor
+ Yar Ayri Gayrin Mi Var
+ Yaz Yaimuru
+ Yürek Haini

+ Ankara ( 45659 )